Veurne

Inrichting orthodontie praktijk

Een optimale organisatie met oog voor design

Finiq is trotse interieurbouwer van deze orthodontiepraktijk te Veurne. Samen met de klant en architect gingen we op zoek naar de geschikte indeling en werden verschillende keuzes overwogen voor alle maatmeubilair, dit met aandacht voor een optimale organisatie, de juiste verlichting, hygiëne en onderhoudsvriendelijkheid.

De focus lag vooral op een functionele totaalinrichting. Er werd rekening gehouden met tal van elementen die bijdragen aan een aangename klantenervaring en werkomgeving, kortom een plek waar patiënten, orthodontisten en assistenten zich op hun gemak voelen. 

Er werd gekozen voor kwalitatieve materialen, een rustgevend kleurenpalet, rekening houdend met de hygiënevoorschriften. Alle maatmeubilair werd door Finiq vakkundig gemaakt met als basis zwarte MDF panelen, een materiaal van hoge kwaliteit dat vaak wordt verwerkt in interieurbouw. Deze panelen hebben een glad aspect en bieden tal van mogelijkheden om decoratief aan de slag te gaan. In deze realisatie werden de zwarte MDF-dragers aan voor- en rugzijde gelamineerd in wit, alle handgrepen werden uitgefreesd, met oog voor detail en een verfijnde afwerking.

Bent u op zoek naar een interieurbouwer voor uw praktijkruimte?

Wij zorgen ervoor dat de waarden van uw bedrijf worden doorgetrokken in uw interieur. Contacteer ons vrijblijvend voor een afspraak.