Over ons

Finiq, vroeger Hegrybo genaamd, is reeds meer dan 20 jaar thuis in de wereld van interieurbouw. Wat ooit begon met een passie voor fijn timmerwerk en het ontwerpen en vervaardigen van meubels groeide uit tot grotere projecten die zaakvoerder Jan Heethem begeleidde van A tot Z. Op vandaag kunnen zowel particulieren als professionelen rekenen op Finiq voor de bouw van keukens, badkamers, dressings en totaalprojecten voor villa’s, appartementen, winkels en kantoorruimtes.

Jan heeft zich de afgelopen jaren laten omringen door een enthousiast en ervaren team van vakmensen die uit hetzelfde hout gesneden zijn: creatief, gedreven en een vakman in hart en nieren. 

Echte vakmensen werken op maat

Werkend met eigen vakmensen zorgen wij voor de uitvoering en realisatie van elk project van A tot Z. We staan dichtbij onze partners om een optimale coördinatie en nauwkeurige timing te garanderen. Wij werken samen met interieurarchitecten om elk project 100% naar wens uit te voeren. Heeft u een eigen interieurarchitect of kunnen wij één van onze architecten voorstellen? Aan u de keuze.

“Finiq staat voor 100% maatwerk, correcte coördinatie en een stipte uitvoering.”

Onze showroom, een bron aan inspiratie

We bouwen en verbouwen met duurzame kwalitatieve materialen: hout, staal, edel, marmer, steen, enz. Welk materiaal u best kiest voor welke toepassing vraagt vooraf professioneel advies. Om u zo goed mogelijk te begeleiden, stellen we onze expertises en uitrusting tentoon in onze showroom te Klerken-Houthulst, vlakbij Diksmuide. Op basis van uw interieurplannen en ontwerpen gaan we samen op zoek naar de gewenste materialen, kleuren en combinaties. Voel het materiaal, ervaar de kwaliteit en ontdek wat Finiq voor uw renovatieproject kan betekenen van de start tot de finish.

In onze showroom kunnen binnendeuren; parket en laminaat; keukenwerkbladen en badkamermeubels in natuursteen, composiet of Corian en afwerking van de kasten in laminaat, fineer, volkern, … gekozen worden. Voel, bekijk en ontdek de kwaliteit van onze materialen. 

“Every project starts with the choice of the right materials.”

Benieuwd naar ons aanbod?

Maak een afspraak met Jan Heethem en kom langs. De showroom is enkel te bezoeken op afspraak.