Diensten

Your interior deserves a unique finish

Van inbouwkast tot totaalrenovatie

Your interior diserves a unique finish

Wij leggen de focus vooral op maatmeubilair en totaalrenovaties van particuliere woningen, villa’s en appartementen. Ook maatmeubilair voor winkels, kantoorruimtes of horecazaken voeren wij uit, al dan niet in samenwerking met een architect. Ons doel is mooie en unieke interieurs te maken van een superieure kwaliteit, 100% op maat.

Op aanvraag kunnen bijkomende werken uitgevoerd worden zoals dakwerken, terrassen leggen, buitenschrijnwerk, enz. Finiq is uw partner, vanaf de planning tot en met de oplevering van uw project, met professionele coördinatie en centraal aanspreekpunt. 

Samenwerking met vakkundige partners

Voor diensten, zoals ruwbouw, sanitair, cv en elektriciteit, ventilatie, pleister-, chape- vloer-, schilder- en decoratiewerken, doen wij een beroep op professionele onderaannemers die onze timing respecteren. Hierdoor kunnen wij een vlottere opvolging garanderen van onze projecten. U kunt ook voor bepaalde werken een eigen aannemer vragen, dit op voorwaarde dat hij zich kan schikken naar onze planning.

"Bij elk totaalrenovatieproject focussen we ons op kwaliteit, stiptheid en duurzaamheid."

Keukens

Functionaliteit met klasse

Hoge kwaliteit, afwerking, duurzaamheid, stiptheid en service in combinatie met een klantgerichte aanpak zorgt ervoor dat wij uw droomkeuken waarmaken. Tijdloos design en multifunctioneel in gebruik, de keuken als inspiratiebron voor heel wat culinaire hoogstandjes en gezellige avonden. Uw keuken door eigen vakmensen en in eigen atelier gefabriceerd.

Badkamers

Your place to unwind

De badkamer mag één van de compactste ruimtes zijn in uw woonst, het is de plaats om tot rust te komen. Door te kiezen voor een badkamermeubel en inrichting op maat kan u de beschikbare ruimte optimaal benutten en volledig indelen naar wens. Een momentje voor uzelf om volledig te ontspannen in een piekfijn afgewerkte badkamer is de perfecte afsluit van een lange werkdag. Finiq zorgt voor uw rust.

Kwaliteit in harmonie

Uw badkamermeubel, douchecabine, inloopdouche, ligbad en/of stoomcabine bouwen we door gebruik te maken van kwalitatieve duurzame materialen. Een harmonische uitstraling en hoge afwerkingsgraad volgens uw wensen typeren elk project.

Maatkasten en dressings

Define your space

Wij maken opbergoplossingen op maat, volgens uw behoefte en aangepast aan de ruimte. We vinden dat de ervaring en het gebruik in functie moet staan van uw interieur. Een kast voor onder de trap, voor een schuin dak, een moeilijke hoek of een extreem hoog plafond? Onze specialisten gaan elke uitdaging aan. Alles wordt tot op de millimeter nauwkeurig opgemeten en uitgetekend, zodat geen enkele beschikbare ruimte onbenut blijft. 

“Welke materialen, afmetingen of stijl u ook verkiest, wij zorgen voor het gewenst resultaat volgens uw smaak, behoeften en budget.”

Parket en laminaat

One single step creates the whole floor

Een mooi interieur begint met een slimme keuze van vloerbedekking. Een parketvloer creëert een duurzame, tijdloze en warme uitstraling in uw interieur. Is uw budget beperkter, maar wilt u toch het warme effect verwezenlijken? We voorzien de ruimte van kwaliteitslaminaat of kliklaminaat.

Resultaat met karakter

Bij het leggen van parket of laminaat houden we rekening met de houtsoort, het legpatroon, de kleuren, afwerking, hardheid en het onderhoud. Zo zorgen we ervoor dat de vloer in sterke mate bijdraagt aan het karakter van uw woning.

We make your interior unique

Fijn en mooi interieurwerk is onze passie. Finiq kent al jaren het reilen en zeilen in renovatie van appartementen, woningen en villa’s, alsook in alle maatwerk en maatmeubilair. Een professionele coördinatie, creatieve inzichten en een jarenlange ervaring brengen een meerwaarde in elk project. Contacteer ons vrijblijvend, wij leren u graag kennen.