Diksmuide

Kantoorruimte op maat

Een optimale indeling met glazen systeemwanden zorgen voor een open gevoel

Voor de volledige inrichting van dit kantoor werd beroep gedaan op het vakkundig team van Finiq. Een stijlvol en functioneel interieur met een open sfeer waar de klanten zich welkom voelen en waar het aangenaam werken is, dat was het doel.

Alle aspecten die mede het karakter bepalen van deze kantoorruimte werden samen bekeken en besproken: materialen, kleuren, verlichting, vloerbedekking, maatmeubilair, wanden, enz. Voor de wandkasten en alle maatmeubilair werd gekozen voor hoogwaardige witte laminaat en laminaat in houtstructuur, dit alles in eigen atelier vervaardigd en vakkundig geplaatst.

Glazen wanden en deuren verdelen de grote kantoorruimte in kleinere ruimtes en maken van deze werkplek een open en lichtrijk geheel: een ontvangstruimte, vergaderruimte, werkruimtes, enz. Elke ruimte werd in overleg met de binnenhuisarchitect met smaak en passie ingericht. De indeling en keuze van materialen zorgen daarnaast voor een optimale akoestiek.

Wenst u uw kantoor te renoveren?

Heeft u plannen om een landschapskantoor om te vormen tot verschillende werkruimtes en toch een open gevoel te creëren? Finiq inspireert u graag.